BIM

BIM Rawlplug

Rawlplug sudaro ekspertai, žinantys statybos pramonės realijas. Mes kasdien glaudžiai bendradarbiaujame su savo klientais ir puikiai žinome, kad šio

je srityje svarbiausi trys žodžiai yra: profesionalumas, saugumas ir efektyvumas.

BIM Rawplug yra projektavimo įrankis, sukurtas padedant statybų pramonės specialistams, užsiimantiems architektūros, statybos ir konstrukcijų projektavimu. Mūsų tikslas buvo pateikti programą, kuri palengvintų jų darbą ir sprendimus, pagrįstus profesionalia, integruota ir specializuota technine informacija. Štai kodėl mes sukūrėme BIM Rawlplug, t. Y. Visos mūsų gaminių techninės dokumentacijos biblioteką, susietą ir paruoštą naudoti projektavimo aplinkose.



 

Kas yra BIM Rawlplug?

BIM Rawlplug yra patentuota programa, skirta atsisiųsti ir patalpinti į Rawlplug tvirtinimo elementų modelius ir techninius brėžinius. Pateikia išsamius gaminio duomenis, kad būtų lengviau priimti sprendimus dėl dizaino. Modeliai ir brėžiniai pateikiami 2D ir 3D variantais,
6 projekcijomis ir 360 laipsnių vaizdu. Galite naudoti jį internete arba atsisiųsti į BIM / CAD dizaino aplinką. Paslauga siūloma nemokamai.

Naudodamiesi ja, vienoje, didelėje techninėje bibliotekoje, rasite išsamią mūsų gaminių dokumentaciją, kuri suteikia galimybę nedelsiant susipažinti su visomis žiniomis apie juos ir taip daro įtaką projektavimo proceso spartai ir efektyvumui. Be to, „BIM Rawlplug“ integravimas
į garsiąją „Revit“ dizaino programą leidžia įgyvendinti bibliotekos modelius tiesiai į jūsų projektą.

 

 

Kodėl BIM Rawlplug?

  • BIM Rawlplug yra NEMOKAMA internetinė programa, apimanti išsamų Rawlplug tvirtinimų modelių ir techninių brėžinių rinkinį, kuriuos galima automatiškai naudoti BIM ir CAD aplinkose.
  • BIM Rawlplug yra patentuota priemonė, sukurta bendradarbiaujant su pramonės ekspertais ir praktikais, remiantis konkrečiais poreikiais ir projektų patirtimi.
  • Duomenys, esantys programinėje įrangoje BIM Rawlplug, apima dvi sritis: modelius, techninius brėžinius ir tvirtinimo planus, taip pat dešimtis tūkstančių informacijos, dokumentų ir techninių parametrų, susijusių su projektavimo užduotimis, neatsižvelgiant į mastą investicijos.
  • BIM Rawlplug apima net 37 produktų pogrupius, o tai reiškia daugiau nei 700 produktų prieigą prie informacijos, taigi daugiau nei 30 000 modelių ir techninių brėžinių.
  • Projektuotojaiokščius techninius brėžinius (2D), kuriuos galima tiesiogiai naudoti projektavimo programinėje įrangoje, tiek erdvinius gaminių vaizdus ir modelius (3D) patogia versija, kai būtina pateikti visą projekto vizualizaciją arba rinkodaros medžiaga.
  • Kiekvienas produktas pateikiamas 6 vaizdais: izometrinis ir iš priekio, galo, viršaus, apačios ir šono. Taip pat galite pamatyti juos padidintus, o dar daugiau – produktai taip pat matomi 360 laipsnių vaizdo pavidalu, o automatinį modelio sukimą galima bet kada sustabdyti, jo padėtį pakeisti rankiniu būdu arba laisvai keisti.
  • Priklausomai nuo produktų grupės, techninė informacija skirstoma į konkrečias informacijos kategorijas.
  • Mechaniniams inkarams tai yra: [1] medžiagos ir dangos, [2] techniniai parametrai, [3] stiprumo parametrai (pvz., Apkrovos skersmenys, konstrukcija ir rekomenduojamos apkrovos), [4] matmenys, kur be ilgio nurodomi ir išoriniai skersmenys: veržliarakčio dydį, taip pat galima patikrinti parametrus, kurie apibrėžia, pavyzdžiui: mažiausią montavimo ar montavimo atstumą nuo krašto, tvirtinimo gylį arba skylės pagrinde gylį [5], identifikavimo informaciją, reikalingą projektui parengti. dokumentai, taip pat naudingi tolesniam objekto eksploatavimui, pateikti etiketės pavidalu kiekvienam gaminiui, įskaitant indekso pavadinimas, produktų grupė, substrato pavadinimas arba nuorodos į patvirtinimus ir išsami informacija.
  • Cheminių inkarų atveju yra 3 rūšių informacija. Bendra informacija, informacija, įskaitant gaminio matmenis, ir informacija apie susijusius gaminius. Pastarosios kategorijos atveju svarbu, kad dervos rūšies pasirinkimo pradiniai produktai būtų jų naudojimui reikalingi priedai. Priklausomai nuo poreikių, programa siūlo su kokiu produktu / indeksu ji turėtų būti naudojama, kuri rodoma plytelių pavidalu su konkrečios dervos miniatiūra – po to klientas perkeliamas į atitinkamą puslapį, skirtą tam tikrai dervai produktas.
  • Tai, kaip modelis pateikiamas įvairiais variantais, ir patogi, intuityvi navigacija leidžia laisvai, greitai ir efektyviai pereiti iš bet kurio momento, reikalingo tam tikru momentu.

Turėdamas tokias plačias galimybes, BIM Rawlplug išlaikė intuityvią, patogią naudoti sąsają ir paieškos metodą. Be kita ko, skiriasi BIM Rawlplug programa tai, kad prie kiekvieno produkto pateikiama daug unikalios, tiek rinkodaros, tiek techninės informacijos, aiškios, patogios ir naudingos formos.

 

Kaip pasigaminti BIM Rawlplug?

Tiek BIM Rawlplug programos atsisiuntimas, tiek naudojimas yra nemokamas. Programoje esančius duomenis galite naudoti dviem būdais:

  1. Produktų biblioteką, esančią internetinėje programos versijoje, galite naudoti bet kuriai programinei įrangai BIM / CAD aplinkoje
  2. Programą galite atsisiųsti naudodami papildinį Revit ir taip integruokite BIM Rawlplug esančią produktų biblioteką su Autodesk Revit aplinkos biblioteka, visame pasaulyje pripažinta programine įranga dėl architektūros, statybos ir konstrukcijų projektavimo.

Paprastas, intuityvus programų paieškos variklis, pagrįstas pagrindine vartotojo informacija, leis jums rasti ir naudoti tinkamą produktą.

Norėdami atsisiųsti BIM Rawlplug, spustelėkite čia. Mes taip pat parengėme vadovą, kuriame aprašomi visi programos naudojimo pranašumai, taip pat aiškų, skaidrų sujungtų ir mechaninių inkarų vadovą, kuriame atskirų funkcijų naudojimas pateikiamas žingsnis po žingsnio. Atsisiuntus papildinį, jūs perskaitėte taisykles ir sutinkate su jų nuostatomis.

Svarbus pranašumas yra BIM Rawlplug integravimas į mūsų kitą įrankį dizaineriams – EasyFix Rawlplug, kuris yra profesionali įranga, skirta apskaičiuoti ir optimizuoti armatūrą.